Kadopapier Sint 70cm x 200cm assorti

00686
Waardering 
Ontwerp
Op dit moment is onze webshop gesloten, heeft u interesse in onze producten? stuur ons dan even een email.
  Veilig betalen

verbindingen zijn versleuteld met SSL.

  Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Omschrijving

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons allemaal voorbereiden op de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. En wat is er nu leuker dan het inpakken van cadeautjes voor je geliefden in feestelijk Sinterklaas kadopapier? Met ons assortiment van Kadopapier Sint 2023 70cm x 200cm, zorg je ervoor dat je cadeaus er niet alleen prachtig uitzien, maar ook echt passen bij de feestelijke sfeer van Sinterklaas.

Ons Kadopapier Sint 70cm x 200cm assorti is gemaakt van hoogwaardig papier dat niet alleen stevig is, maar ook gemakkelijk te vouwen en te knippen. Met een breedte van 70cm en een lengte van 200cm, biedt dit kadopapier voldoende ruimte om cadeaus van verschillende groottes in te pakken. Of het nu gaat om kleine surprises of grote geschenken er is voor elk wat wils.

Naast de mooie ontwerpen, is ons kadopapier ook praktisch in gebruik. Het is gemakkelijk af te rollen en te hanteren, zodat je snel en efficiënt cadeaus kunt inpakken. Bovendien is het papier stevig genoeg om scheuren te voorkomen, zodat je cadeaus er altijd netjes en verzorgd uitzien.

Maak een keuze uit één van de 6 ontwerpen of bestel ze alle zes en krijg een extra korting.

Of je nu cadeaus inpakt voor je familie, vrienden, collega's of buren, ons Kadopapier Sint 70cm x 200cm assorti is de perfecte keuze. Het voegt een vleugje magie toe aan elk cadeau en maakt het geven en ontvangen van geschenken nog specialer. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog ons Kadopapier Sint 70cm x 200cm assorti en maak je klaar om de feestvreugde te verspreiden tijdens deze feestelijke Sinterklaasperiode.

Productdetails
00686

Datasheet

Breedte
70cm
Thema
Sinterklaas

Specifieke referenties

ean13
5712735036241
MPN
6334
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kadopapier Sint 70cm x 200cm assorti

Kadopapier Sint 70cm x 200cm assorti

Schrijf uw recensie
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
6 andere producten in dezelfde categorie: