Cadeaupapier Party stripe zwart/goud 30cm breed

00693
Waardering 
Verpakt per:
Op dit moment is onze webshop gesloten, heeft u interesse in onze producten? stuur ons dan even een email.
  Veilig betalen

verbindingen zijn versleuteld met SSL.

  Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Omschrijving

Stap binnen in de betoverende wereld van cadeauverpakkingen met ons exclusieve dubbelzijdige Party Stripe-cadeaupapier. Laat je verrassen door de luxe uitstraling en het feestelijke patroon van schuine goudkleurige, zwarte en witte strepen op dit stijlvolle geschenkpapier. Of je nu je cadeaus voor kerst, verjaardagen of andere speciale gelegenheden inpakt, ons Party Stripe-cadeaupapier voegt een vleugje elegantie toe aan elk geschenk.

 

Wat dit geschenkpapier echt onderscheidt, is niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar ook het gevoel van het papier zelf. Het tweezijdig bedrukte papier voelt niet alleen glad aan, maar straalt ook een onmiskenbare luxe uit. Het is alsof je een cadeau binnenin een cadeau inpakt, waardoor de ontvanger niet alleen nieuwsgierig wordt naar de inhoud, maar ook naar de zorg en aandacht die aan de verpakking zijn besteed.

 

Maar we gaan verder dan alleen het bieden van prachtig cadeaupapier. Bij ons draait alles om de complete ervaring. Voeg een feestelijke afwerking toe aan je cadeaus en maak ze nog indrukwekkender. Ons assortiment bevat bijpassend glanzend krullint en feestelijke etiketten met teksten voor allerlei gelegenheden. Of het nu een verjaardag, huwelijk of jubileum is, je hebt alles wat je nodig hebt om je cadeaus te personaliseren en een blijvende indruk achter te laten.

 

Ontdek de vrijheid om te combineren en te variëren met ons Party Stripe-cadeaupapier, verkrijgbaar in twee breedtes. Of je nu gaat voor een klassieke uitstraling met subtiel lint of een gedurfde presentatie met opvallende etiketten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elke gelegenheid een viering met onze exclusieve geschenkverpakkingen.

 

Bestel vandaag nog ons Party Stripe-cadeaupapier en geef je dierbaren niet alleen een geschenk, maar een ervaring. Maak van het geven een kunst met ons uitgebreide assortiment hoogwaardige cadeauverpakkingen. Laat je inspireren door de magie van Party Stripe en maak van elk moment een onvergetelijke viering.

Productdetails
00693

Datasheet

Breedte
30cm
Thema
Kerst

Specifieke referenties

ean13
00693
mpn
00693
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Cadeaupapier Party stripe zwart/goud 30cm breed

Cadeaupapier Party stripe zwart/goud 30cm breed

Schrijf uw recensie
6 andere producten in dezelfde categorie: