%product-name%
  • %product-name%

zijdepapier geel 50x70cm 5 stuks

00695
Waardering 
Op dit moment is onze webshop gesloten, heeft u interesse in onze producten? stuur ons dan even een email.
  Veilig betalen

verbindingen zijn versleuteld met SSL.

  Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Omschrijving

Geef een vleugje zonnige levendigheid aan je geschenken met ons zijdepapier geel (50x70cm, set van 5 stuks). Elk vel, met een royale afmeting van 50x70cm, is doordrenkt met een heldere, warme gele kleur die direct opvalt en de presentatie van je cadeaus verfraait.

De set van 5 stuks biedt voldoende vellen om meerdere cadeaus te omhullen en een uniforme uitstraling te creëren. Dit zijdepapier is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook van hoogwaardige kwaliteit, met een dikte die ideaal is voor het beschermen van je geschenken.

Of je nu een verjaardagscadeau, een bedankje of een feestelijk geschenk inpakt, dit zijdepapier voegt een vleugje luxe en opwinding toe aan elke presentatie. Het gele kleurenpalet straalt positiviteit uit en geeft een feestelijk accent aan elke gelegenheid.

Met deze set geniet je niet alleen van de esthetische voordelen, maar ook van het gemak van het hebben van meerdere vellen voor verschillende geschenken. Maak je presentaties onvergetelijk met ons zijdepapier geel. Bestel vandaag nog en geef je cadeaus een stralende touch! 🎁🌟

Productdetails
00695
00695
00695
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

zijdepapier geel 50x70cm 5 stuks

zijdepapier geel 50x70cm 5 stuks

Schrijf uw recensie
4 andere producten in dezelfde categorie: