Stickers Lieve Kerstgroetjes zeshoek zwart goud 10 stk.

00710
Waardering 
Op dit moment is onze webshop gesloten, heeft u interesse in onze producten? stuur ons dan even een email.
  Veilig betalen

verbindingen zijn versleuteld met SSL.

  Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Omschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je kerstcadeaus extra speciaal te maken? Zoek dan niet verder, want onze Stickers Lieve Kerstgroetjes zullen zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren!

Deze zeshoekige sluitstickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een afmeting van 4x4cm. De stickers hebben een matte zwarte achtergrond, versierd met prachtige gouden hartjes en de tekst "Lieve Kerstgroetjes" in een elegante combinatie van wit en goud. Deze stijlvolle kleurencombinatie zal zeker de aandacht trekken en je cadeaus een luxueuze uitstraling geven.

Of je nu je kerstcadeaus voor vrienden, familie of collega's inpakt, deze stickers zijn de perfecte finishing touch. Ze voegen een vleugje feestelijke sfeer toe aan je geschenken en laten zien dat je extra moeite hebt gedaan om ze speciaal te maken. Het gouden hartjes ontwerp geeft een warm en liefdevol gevoel, waardoor de ontvanger zich meteen geliefd voelt.

Niet alleen zijn deze stickers perfect voor cadeauverpakking, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor het versieren van kerstkaarten, enveloppen, scrapbooks, fotoalbums en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ze zijn zelfklevend, dus je kunt ze moeiteloos aanbrengen zonder gedoe met lijm.

De Stickers Lieve Kerstgroetjes komen in een set van 10 stuks, dus je hebt genoeg om al je cadeaus en kaarten te versieren.


Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog onze Stickers Lieve Kerstgroetjes en maak je kerstcadeaus en kaarten extra bijzonder. Geef je geliefden een warme en liefdevolle kerstgroet met deze prachtige stickers. Maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring voor iedereen met onze stijlvolle en feestelijke stickers!

Productdetails
Mini-Art
00710
00710
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Stickers Lieve Kerstgroetjes zeshoek zwart goud 10 stk.

Stickers Lieve Kerstgroetjes zeshoek zwart goud 10 stk.

Schrijf uw recensie
6 andere producten in dezelfde categorie: