Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along zwart/wit goud 30cm breed

00691
Waardering 
Verpakt per:
Op dit moment is onze webshop gesloten, heeft u interesse in onze producten? stuur ons dan even een email.
  Veilig betalen

verbindingen zijn versleuteld met SSL.

  Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Omschrijving

Ben je op zoek naar het perfecte cadeaupapier voor pakjesavond? Zoek niet verder! Het Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along zwart/wit goud 30cm breed van het merk CollectivWarehouse is precies wat je nodig hebt. Met dit feestelijke cadeaupapier maak je van ieder geschenk een echte eyecatcher.

Het Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along is speciaal ontworpen voor de gezelligste tijd van het jaar: Sinterklaas. Met zijn witte en gouden kleuren straalt het papier de warmte en magie van deze traditie uit. Het dubbelzijdige ontwerp zorgt ervoor dat je kunt variëren in het inpakken van je cadeaus. Kies je voor de witte zijde met gouden accenten of ga je liever voor de zwarte zijde? De mogelijkheden zijn eindeloos!

De breedte van 30cm maakt het inpakken van cadeaus een fluitje van een cent. Of je nu kleine surprises, speelgoed of andere geschenken wilt inpakken, dit cadeaupapier past altijd perfect. Het papier is stevig en scheurt niet gemakkelijk, waardoor je cadeaus er prachtig uit blijven zien, zelfs onder de meest enthousiaste uitpakkers.

Het Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along is niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om naar te kijken. De gouden en witte kleuren vormen een prachtig contrast en geven je cadeaus een luxe uitstraling. Of je nu een cadeau geeft aan een vriend, familielid of collega, met dit cadeaupapier maak je gegarandeerd indruk.

CollectivWarehouse staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en het Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along is daar geen uitzondering op. Het merk streeft naar tevreden klanten en levert altijd producten van de hoogste kwaliteit. Het cadeaupapier is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd, zodat jij met vol vertrouwen je cadeautjes kunt inpakken.

Iedere rol wordt verpakt in een handige stevige plastic huls zodat het netjes blijft tijdens het verzenden en waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen en bewaren voor volgend jaar.

Kortom, het Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along zwart/wit goud 30cm breed van CollectivWarehouse is de perfecte keuze voor pakjesavond. Met zijn feestelijke ontwerp en praktische eigenschappen maakt dit cadeaupapier het inpakken van cadeaus een feest op zich. Bestel nu en maak van jouw cadeaus echte pronkstukken tijdens Sinterklaas!

Productdetails
00691

Datasheet

Breedte
30cm
Thema
Sinterklaas

Specifieke referenties

MPN
00048
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along zwart/wit goud 30cm breed

Cadeaupapier Sinterklaas Sing Along zwart/wit goud 30cm breed

Schrijf uw recensie
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
6 andere producten in dezelfde categorie: