Electrische ballonnenpomp
  • Electrische ballonnenpomp

Electrische ballonnenpomp

00115
Waardering 
€ 35,00
Inclusief btw Binnen 24 uur verzonden
Aantal
op voorraad

  Veilig betalen

verbindingen zijn versleuteld met SSL.

  Niet goed? Geld terug!

14 dagen garantie op je aankoop

Omschrijving

Geen zin om te pompen?

Gebruik dan deze elektrische ballonnen pomp. Je kunt met deze elektrische ballonnen pomp ongeveer 200 knal ballonnen per uur opblazen. Heb je veel ballonnen om te vullen?, dan is de elektrische ballonnen pomp ideaal voor u. Deze handige elektrische ballonnen pomp heeft 2 functies. Als eerste is er de continu stand, door de schakelaar boven op de elektrische ballonnen pomp op 1 te zetten zal deze constant blazen. Dan is er nog de super handige sensor stand, zodra je de ballon op de uitlaat van de elektrische ballonnen pomp plaatst begint deze te blazen en stopt weer als je de ballon er af haalt.

Wij adviseren om nooit de knal ballonnen met de mond op te blazen, maar altijd gebruik te maken van een ballonnen pomp. Met deze elektrische ballonnen pomp kun je ongeveer 200 knal ballonnen per uur opblazen.

Draag altijd een veiligheidsbril als je de knal ballonnen op blaast of gaat knallen. Ook maken de knal ballonnen een luid geluid als ze knallen wij adviseren daarom om tijdens het op blazen en knallen gehoorbescherming te dragen.

Productdetails
00115
5712735006336
5712735006336
1 Item
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Electrische ballonnenpomp

Electrische ballonnenpomp

Schrijf uw recensie
6 andere producten in dezelfde categorie: